Hockey nieuws

Hockey Travel SGR
Vanaf  7 januari 2014 vallen alle reizen van Hockey Travel onder de voorwaarden van de Stichting Garantiefonds Reisgelden!
Voor meer informatie verwijzen we je door naar:  http://www.sgr.nl/

SGR


Voorhout op trainingskamp naar Barcelona

Klik hier voor de Hockeyweekly foto van Voorhout

Voorhout is in de herfstvakantie (21 oktober t/m 25 oktober) naar Barcelona op trainingskamp geweest. Ze hebben verschillende wedstrijden gespeeld op Sant Cugat, Terrassa en Real Club de Polo. Ze wilden ook graag speciale trucs bijleren. Van een Spaanse international hebben ze een intensieve hockeyclinic gekregen. Hiernaast hebben ze de stad beter leren kennen. Ze hebben Parc Güell en Sagrada Familia bezocht en omdat ze zo sportief bezig waren hebben ze op een fiets door Barcelona gereden.
Het waren fantastische dagen, waar ze veel van hebben geleerd.

Foto650-AGIDXW6J   Foto650-DO33OFML   Foto650-QK6EE6UZ   DSCN1825

Foto650-I3SER7DB   DSCN1826   Foto650-JO3LMIEL   Foto650-QT3U3JLE

 

Promotiefilmpje WK Hockey 2014 in Den Haag
Klik hier voor het promotiefilmpje van het WK Hockey 2014 Den Haag

 

Nieuwsbrief Hockey Travel; 31 oktober 2013
Klik hier voor de nieuwsbrief van Hockey Travel.

 

Hockey Travel in de Hockeyweekly; 31 oktober 2013.
Klik hier voor de advertentie.

 

Hockey Travel in de Hockeyweekly; 24 oktober 2013.
Klik hier voor de advertentie.

 

Nieuwsbrief Hockey Travel; 29 september 2013
Klik hier voor de nieuwsbrief van Hockey Travel.

Hockey Travel: hockey trainingsstage

Beste hockeyfan,

Wij, Eurotravel Sports en Bovelander Bovelander, willen jou graag kennis laten maken met www.hockey-travel.com. Vanaf nu kan jij met je team bij ons terecht voor het boeken van een ultieme hockeystage op maat. Een
onwijs gave beleving die je niet wilt missen!
Hockey-travel is opgericht door voormalig Nederlands hockeyer, en Olympisch medaille winner, Floris Jan Bovelander en sportreizenspecialist Eurotravel Sports. Samen zijn zij de enige totaalaanbieder op het gebied van hockeyreizen, hockey trainingskampen en hockeyevenementen.
Bij het boeken van een hockeyreis komt veel kijken; het boeken van een vlucht, accommodatie, trainingen of oefenwedstrijden. Natuurlijk wil jij ook ontspanning tijdens de dagen en misschien andere gave wensen.
Hockey-travel wilt jou hier graag bij helpen. Geef de organisatie uit handen en laat ons een op maat gemaakt pakket voor jouw team samen stellen, niets is te gek.

Met een scherpe prijs, zónder in te leveren op de kwaliteit, leveren wij een fantastisch trainingskamp. Dankzij ons enorme netwerk kunnen de hockey trainingskampen, arrangementen voor hockeytoernooien, hockeyevenementen en wedstrijden overal ter wereld op topbestemmingen worden georganiseerd.

Wil jij ook op trainingskamp met je team? Bekijk onze website dan snel. Als je meer informatie wilt stuur ons een mailtje en we zullen meteen contact met je opnemen. Wij hopen voor jou en je team een leuke nieuwe beleving te kunnen organiseren.

We horen graag van je!


Persbericht 27 augustus 2013

Hockey Travel: een hockeybeleving op maat
Bovelander en Eurotravel Sports slaan handen ineen

Bloemendaal, 27 augustus 2013 – Vanaf heden kunnen hockeyliefhebbers terecht bij hockey-travel.com voor het boeken van een hockeybeleving op maat. Voormalig Nederlands hockeyer Floris Jan Bovelander en sportreizenspecialist Eurotravel Sports bundelen krachten en vormen zo de enige totaalaanbieder op het gebied van hockeyreizen, hockey trainingskampen en hockeyevenementen. “Het doel van onze website is om een scherpe prijs aan te bieden zónder in te leveren op kwaliteit. We stellen een op maat gemaakt pakket samen waarin alle wensen verwerkt zijn. De filosofie is dat kwaliteit en prestatie altijd samen gaan met ontspanning en plezier. Bovendien draait het om een beleving om nooit te vergeten.” Aldus Floris Jan Bovelander en Tido Jansen, eigenaar van Eurotravel Sports.

Gemak dient de mens
Bij het boeken van een hockeyreis komt veel kijken; het boeken van een vlucht, accommodatie, wedstrijdtickets of trainingen, ontspanning, restaurants en alle extra wensen die er zijn. Hockey Travel maakt het dankzij haar connecties mogelijk dat de reis een complete hockeybeleving wordt. “Niets is te gek, we hebben connecties over de hele wereld ” aldus Bovelander.

Trainen en ontspanning
In de ochtend met het team trainen op het waterveld waar het Spaanse nationale elftal zich heeft voorbereid op de Olympische Spelen en ’s middags een fietstocht langs de fruitboomgaarden en groenteakkers rond de stad? Dat kan bijvoorbeeld tijdens het door Hockey Travel georganiseerde hockey trainingskamp in Valencia. Evenals het vervoer, het verblijf en andere wensen, worden van A tot Z geregeld. “Alles is mogelijk. Wij verkopen nooit ‘nee’” vertelt Tido Jansen. Dankzij het enorme netwerk van de heren kunnen de hockey trainingskampen overal ter wereld op topbestemmingen worden georganiseerd, net als arrangementen voor hockeytoernooien, hockeyevenementen en wedstrijden.
Samen sterk
Voor het snelst groeiende sportreizenbureau van Nederland en hockeykampenspecialist Bovelander & Bovelander was de samenwerking een logische stap. Eurotravel Sports organiseert al 15 jaar in binnen- en buitenland sportreizen voor particulieren en sportteams. Bovelander organiseert al 17 jaar hockeykampen en clinics voor kinderen. Samen vormen ze nu een sterk platform waar alles op het gebied van hockey mogelijk is.

Einde bericht
Voor meer informatie, hoge resolutie beeldmateriaal, interviewmogelijkheden of andere vragen, kunt u contact opnemen met:
xpress communicatie
Linda Laan
linda@xpresscommunicatie.nl
06-42090802

SGR