Over ons

Het snelst groeiende sportreizenbureau van Nederland, Eurotravel Sports, en de hockeykampspecialist, Bovelander & Bovelander, hebben de handen inéén geslagen. Het is nu mogelijk om alles wat met hockey te maken heeft via Hockeytravel te boeken.

Voor beide bedrijven was dit een logische stap. Eurotravel Sports organiseert al 15 jaar sportreizen in binnen- en buitenland voor particulieren en sportteams. Bovelander organiseert al 17 jaar hockeykampen en clinics voor kinderen. De stap naar een gezamenlijke site met een compleet aanbod was niet meer dan logisch.

Het doel van deze website is om de laagste prijs aan te bieden zónder in te leveren op kwaliteit. De filosofie is dat Kwaliteit en Prestatie altijd samengaan met Ontspanning en Plezier.

 

Eigenaar Bovelander & Bovelander: Floris Jan Bovelander

Speelde 15 jaar voor Bloemendaal (6x landskampioen, 1x Europees kampioen, scoorde 267x in de Hoofdklasse). Kwam 241 keer uit voor het Nederlands elftal (o.a. 3x Olympische Spelen brons Seoul, 4de in Barcelona en goud in Atlanta; 1x Wereldkampioen in Karachi, 1x Europees kampioen in Moskou) en scoorde voor Nederland 215 doelpunten. Was in 2002 assistent-trainer van het Nederlands Herenelftal en zat in de commissie Tophockey van Hockeyclub Bloemendaal.

Vestigingsadres Bovelander:
Verspronckweg 63 C
2023 BB Haarlem
023-5410330
info@bovelander.nl

Eigenaar Eurotravel Sports: Tido Jansen

“39 jaar, diverse senior managementposities in de hospitality-, sports- en evenementensector bekleed. Voetbalcarrière: op mijn 14e was ik nog Nederlands kampioen zaalvoetbal, daarna snel afgebouwd bij Sc Spirit ’30 en de Zouaven. Via studentenelftallen later terecht gekomen bij WV-HEDW in Amsterdam, waar ik dan toch eindelijk kampioen ben geworden in het 5e elftal. Tegenwoordig lekker actief in diverse takken van sport. Ben bekend met alle kanten van de organisatie van (sport-)evenementen.

Wij kunnen snel en concreet aan de wensen voldoen. De laagste prijs bieden, dat is wat wij nastreven bij iedere boeking. Dus hoe eerder je beslist welke hockeyactiviteit je wilt beleven, hoe goedkoper de totale hockeyactiviteit zal zijn.”

Vestigingsadres Eurotravel Sports:
Nassaulaan 39
2011 PB Haarlem
023-3030180
info@hockey-travel.com

 

Floris Jan Bovelander en Tido Jansen